"Tromilja benzin" benzinska postaja nalazi se u Lozovcu, 8 km sjeveroistočno od Šibenika, na cesti Šibenik – Skradin. Na udaljenosti od samo 3 km nalazi se autocesta, ulaz/izlaz Šibenik. Također u neposrednoj blizini naše benzinske postaje (manje od 3km) nalazi se i glavni ulaz za Nacionalni park “Krka”.

Tromilja benzin d.o.o. uspješno posluje već 10 godina, s ciljem stalnog unaprjeđenja, proširenja ponude i održavanja visoke kvalitete.

Nudimo sve vrste pogonskih goriva najviše kvalitete (Eurosuper 95, Eurosuper 98, Plavi diesel, Eurodiesel), lož ulja i autoplina. Kako bi ispunili zahtjeve naših klijenta već dugi niz godina vršimo i dostavu lož ulja fizičkim i pravnim osobama, malim i velikim potrošačima.

U sklopu benzinske postaje nalazi se market s velikim izborom artikala široke potrošnje, caffe bar s terasom, te fast food s raznolikim izborom jela, slastica i kruha.

Na lokaciji benzinske postaje nalazi se i veliki parking prostor stoga smo u mogućnosti ispuniti sve uvjete za kratki odmor individualnih putnika u prolazu, a također i turističkih grupa koje putuju autobusom.

Slobodno nas kontaktirajte!

Radno vrijeme benzinske postaje i marketa:

ponedjeljak - nedjelja: 00:00 – 24:00

LokacijaVeća karta